top of page

Access Bars class dagcursus

All of Life comes to me with Ease , Joy and Glory!!

Fijn dat je net zoals ik ervoor kiest om o.a rust en ruimte en meer liefde voor jezelf te creëren in je leven.

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Daardoor ontstaat er ruimte en die ruimte kun je gebruiken om eindelijk het leven te leiden waar je naar verlangt.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je volledig gekleed en ontspannen op de behandeltafel. Je wordt toegedekt als je dat wilt met een dekentje en diegene die jou behandelt raakt een aantal punten op je hoofd zachtjes aan.

In totaal zijn er 32 punten. Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer.

Op al die gebieden heb je in de loop van je leven overtuigingen gevormd; ideeën over hoe het leven in elkaar zit, hoe jij in elkaar zit. Daaromheen heb je patronen gevormd, die zich hebben vastgezet in je hoofd en in je lijf. Wanneer je nu de plek op het hoofd aanraakt die correspondeert met zo’n levensgebied, stel je het lichaam in staat om de oude ballast los te laten. Moeiteloos en met gemak.

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert je hele leven ten goede.

 

Nadat ik zelf mijn allereerste Bars Class in januari 2017 deed is er veel in mijn leven veranderd. Ik zat vast in mijn leven en lijf, ik had veel pijn door verschillende aandoeningen en gebeurtenissen. Ik zat mezelf behoorlijk veel in de weg, we wilden al langer graag verhuizen en ook dat was geblokt.  

 

Sinds ik elke week mijn bars laat runnen is er heel veel verandert in mijn leven. Een ander huis, de pijnen werden minder. Mijn hoofd kwam tot rust, ik heb mijn eigen inkomen wat nu groeit. Ik heb mijn baan opgezegd om mijn eigen gloednieuwe praktijk te kunnen runnen. Ik kan nu mezelf zijn. Mijn lijf verandert nog steeds maar ook mijn leven. Mensen die me goed kennen zien wel degelijk dat ik anders ben.  Ik durf te zeggen wat ik wil en ook wat ik niet wil. Ook zijn we verhuisd. En echt, het blijft doorgaan. Ik kan nu genieten van mijn leven en de dingen die ik doe. Ik heb gekozen voor mezelf. En nu ook gekozen om dit verder door te geven aan anderen.

                 

Tijdens de Bars Class leer je in één dag hoe je de punten op het hoofd kunt behandelen en krijg je een aantal tools aangereikt die je in het dagelijks leven kunt inzetten. Tools waarmee je jouw eigen leven en dat van anderen kunt verrijken. Na afronding van deze class ben je Bars practicioner en  krijg je een certificaat mee.

Je mag zelf thuis aan je familie, in je praktijk of aan anderen je behandelingen gaan geven en daar kun je dus zelf je eigen geld mee verdienen.

Ook mag je gratis Bars sessies uitwisselen met je collega Bars practicioners door het hele land, zodat jij zelf ook blijvend kunt profiteren van de helende werking van de Bars. Er zijn per gebied/plaats in Nederland de zogeheten Bars swaps. Vraag het me en ik zorg dat je je kunt aansluiten via whatsapp bij die groep in jou woonplaats. Daarin kun je afspreken met anderen.  Blijf dit regelmatig doen is mijn advies.

Kosten voor de eerste keer €300 (bij herhaling €150)

Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis meedoen, onder begeleiding van een betalende volwassene. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen 150€.

Een Bars class duurt 1 dag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Natuurlijk is er ook een snoeptafel aanwezig met versnaperingen, water,koffie sap en of thee en voor de kinderen is er limonade of sap.

Op de dag van deze class, geef je twee behandelingen en ontvang je twee behandelingen. Bovendien krijg je een aantal praktische tools, waarmee je je eigen leven en dat van anderen leuker en gemakkelijker kunt maken. Wanneer je nu de kriebels in je lijf voelt, of dat je hart een sprongetje maakt of dat je wilt gaan dansen, zingen en of springen? Dan is dat een teken dat dit een bijdragen kan zijn in je leven en daardoor ook dat van anderen.

Meld je aan via mail: marischkadebake@live.nl  of via het inschrijfformulier op de

volgende pagina vermeld hierin je naam + bedrijfsnaam, indien van toepassing.

Adres, postcode,telefoonnummer, je emailadres en de datum dat je wilt meedoen. Komt er een kind mee, vermeld dan ajb de naam en de geboortedatum van het kind.

Er wordt met uw gegevens uiteraard niets gedaan. Het is alleen bedoeld voor registratie bij Access Consioussness zodat je cursussen die je gedaan hebt worden geregisteerd.

Vermeld er ook even bij of het je eerste, tweede of derde Barsclass is en bij wie heb je eerder een Barsclass gevolgd. En als laatste, ben je bekend met Access Consciousness.

Betalingen voor Barsclasses gaan kun je contant betalen of overmaken op ING rekening onder vermelding van Barsclass met de datum erbij:

M.I.L de Bake - van Loenen

NL73 INGB 0004 7971 99

 

De volgende Access Barsclass is

OP DIT MOMENT ZIJN BARSCLASSES NIET MOGELIJK.

 

Ik vermeld steeds wanneer er een class gegeven gaat worden, hierbij volg ik de energie van de class zelf wanneer het gehouden wil worden.

Dus het kan zijn dat er nog niet veel vermeld staan. 

Onderaan deze pagina kun je een filmpje zien over een bars behandeling.

bottom of page