top of page

Hoe werk ik.

​​Lieve mensen, we staan regelmatig onder de douche, gaan lekker naar de kapper misschien ook af en toe naar de schoonheidsspecialiste, we smeren ons gezicht en ook onze body in met crème, maar de onze allerbelangrijkste lichaamsdelen "de voeten" verwaarlozen we vaak. Ze dragen wel ons hele lichaam, we dansen, wandelen, fietsen, doen ons huishouden, rijden auto, we gebruiken onze voeten dagelijks en kunnen best één keer in de zes weken een topverzorging gebruiken. Niet wachten totdat we pijn hebben of een kilo eelt hebben gekweekt of pijnlijke likdoorns. Zorg goed voor je voeten en je gaat prettiger door het leven. Je hoeft zich voor mij niet te schamen, alle voeten zijn welkom. En wilt je ajb niet voordat je komt je nagels gaan knippen, want dat is mijn taak. 
Bij één van de eerste afspraken hebben we een intake gesprek. We nemen door wat de wensen zijn. En dan gaan we de eerste behandeling starten. Je begrijpt misschien wel dat deze eerste afspraak wat tijd in beslag gaat nemen. Dus is hier een tijd van c.a. 75 minuten voor in gepland.
Bij massages geef je met de afspraak al aan welke massage je wenst en dan gaan we aan de slag. Ik werk met eterische oliën soms ook verwarmd. Zodat de oliën ook hun werk beter kunnen doen.
Bij de Access Consciousness behandelingen lig je gewoon in je kleding op een massagetafel en zijn alle behandelingen verschillend. We kunnen er samen naar kijken welke behandeling op dat moment het beste bij je past en kunnen we eventueel als dat nodig mocht zijn een plan opstellen. 
 

 

 

 
  • w-facebook
  • w-tbird
bottom of page